Resan är slutmålet

Om framgång är att gå framåt och utvecklas mot mål man satt upp och har kontroll över och definitionen av motivation är att ”röra sig i riktning framåt”, var någonstans börjar man bli framgångsrik då? En definition av framgång skulle kunna vara “att hålla motivationen igång/uppe tills man uppnått sitt mål”.

Kanske är det därför alla lyckliga framgångsrika personer säger att, det är inte slutmålet som är det viktiga utan själva resan dit och Vem man blir på vägen….

Övn: Hur skulle du gå tillväga för att bibehålla motivationen hela vägen fram till ditt mål……? Ta några minuter och fundera? Skriv sen ner hur du vill, kan, behöver, borde, skulle kunna gå tillväga för att hålla din motivation igång från start till mål. Men innan du börjar måste vi få dig i rätt tillstånd !

Rörelse skapar energi, energi skapar glädje och glädje öppnar upp din kreativitet, så upp med pulsen lite innan du sätter igång.

NU, skriv ner allt du kommer på och gör en lista som du läser igenom varje dag. Välj sen ut det som kommer motiverar dig bäst för dagen och GÖR DET ! Denna lista kan just vara det som kommer hålla dig motiverad hela vägen och vilken framgångssaga det skulle vara att få inspirera med.…

 

Purpose is more important than the outcome!

Kommentera gärna: