om oss
Broddeck Research är ett företag vars passion och hängivenhet för utveckling drivs av att hjälpa människor på ett professionellt och motiverande sätt till framgång genom att skapa långvariga och hållbara resultat/ förändring.

Vi är ett konsult företag som specialiserar sig inom senior rekrytering, coaching och utbildning. 

Broddeck Research är ett företag med fokus på peak performance coaching och hjälper individer, atleter, affärsmän/ kvinnor och företags organisationer positionera sig i framkanten av sina jobb genom att skapa strategier, målsättningar och väl utformade handingsplaner tillsammans med Chris Broddecks alla fantastiska verktyg och resurser. 


Vår målsättning är att kontinuerligt förse våra klienter och kunder med den kvalité och service som får dom  till att  uppnå sina fulla potential och nå sitt mål fullt ut. Med bra coaching ökar din förmåga till att kunna skapa den framgång.


"Framgång kommer av att veta vad du vill och sen göra det som krävs för att uppnå det. Vi hjälper individer och organisationer att maximera deras potential och  forma deras drömmar till mål för att sen kunna uppnå dom". - CBR 

"

“Jag hjälper till att förse mina klienter med de resultat dom vill ha i sin professionella karriär och privata liv. "
                      -Christian Broddeck